Escudo COETIBalears Escudo consejo ITI

Participació del COGITI Balears en el programa MEET-EPS i en el Consell Consultiu de l’EPS

ImagenNoticia
El programa MEET-EPS serveix per fomentar les vocacions en els àmbits de les matemàtiques, les enginyeries, l’edificació i la tecnologia en l’àmbit escolar. Per altra banda s’ha constituït el Consell Consultiu de l’EPS per a reforçar els vincles amb l’entorn empresarial i professional, entorn que dona abast en aquest col·legi.

L’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de les Illes Balears ha agraït el suport rebut de part de 27 empreses i entitats del sector tecnològic que aquest curs han participat en el programa MEET-EPS de foment de les vocacions en els àmbits de les matemàtiques, les enginyeries, l’edificació i la tecnologia.

En el marc d’un acte que ha tingut lloc a l’edifici Anselm Turmeda del campus universitari el dilluns, 5 de juny, els representants de les empreses i entitats han conegut totes les activitats que l’EPS ha fet al llarg d’aquest curs per acostar als futurs universitaris les disciplines que s’imparteixen a l’EPS i que tenen una demanda laboral elevada.

Han intervingut a l’acte el Rector de la UIB, doctor Jaume Carot; la vicerectora d’Innovació i Transformació Digital, doctora Lorenza Carrasco, i el director de l’EPS, doctor Gabriel Cardona. Els representants de les empreses i entitats que han donat suport al programa MEET-EPS han recollit un obsequi com a reconeixement a la seva col·laboració.

Per a més informació:

https://diari.uib.es/Hemeroteca/LEscola-Politecnica-Superior-estreny-llacos-amb-el.cid744468